ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 2 ΟΚΤΩΒΡΗ

Print

 

         Αρ.Πρωτ. 441                                                                                                                                                      Θεσσαλονίκη 27/9/2019

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ

Συνάδελφοι – σσες

Με απόφαση της ΓΣΕΕ και του ΕΚΘ οι εργαζόμενοι όλης της χώρας ξεκινάμε απεργιακό αγώνα ενάντια στο νέο πολυνομοσχέδιο που κατέθεσε η Κυβέρνηση στην Βουλή για διαβούλευση καθ’ υπόδειξη του ΣΕΒ και των εργοδοτών.

Τα συνδικάτα και οι εργαζόμενοι δεν πρόκειται να γίνουμε απλοί παρακολουθητές των μονομερών παρεμβάσεων στον πυρήνα της συνδικαλιστικής δράσης και των ελεύθερων συλλογικών διαπραγματεύσεων.

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ενάντια σε ένα αντεργατικό νομοσχέδιο που ισοπεδώνει όσα εργασιακά δικαιώματα έχουν απομείνει.

Ένα νομοσχέδιο που περιλαμβάνει το ηλεκτρονικό φακέλωμα των συνδικάτων, που βάζει εμπόδια στις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, που υποβαθμίζει τις ζωντανές Γενικές Συνελεύσεις των Σωματείων και εμποδίζει και χειραγωγεί τις απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων.

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

 

Συνάδελφοι – σσες

ΠΡΕΠΕΙ, και θα είμαστε ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.

Να δώσουμε δυναμικό και Αγωνιστικό παρόν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στο Ε.Κ.Θ. την ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 και ώρα 10:30΄.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ

                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                                              Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                  ΤΣΕΡΜΕΝΙΔΗΣ Δ.                                                                                                                              ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ Κ.