Υπηρεσιακά-Αλλαγή Αμαξοστασίου -Καταβολή-Δωροεπιταγή

                   Αρ.Πρωτ.     520                                                                                                                                          Θεσσαλονίκη 17/12/2019

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 

Συνάδελφοι – σσες,

  • Υπηρεσιακά δρομολόγια

Ενημερώνουμε ότι αναστέλλεται η εφαρμογή της τροποποίησης των υπηρεσιακών δρομολογίων που αρχικώς είχε προγραμματισθεί  για 1/1/2020.

Το πρόγραμμα των υπηρεσιακών παραμένει ως έχει και παράλληλα θα εξετασθεί η δυνατότητα βελτίωσης της εξυπηρέτησης σε συνάρτηση με τις επερχόμενες αλλαγές αμαξοστασίων σε λεωφορειακές γραμμές.

  • Αλλαγή Αμαξοστασίου λεωφορειακών γραμμών

Με την αποσυμφόρηση των ακινητοποιημένων λεωφορείων στο αμαξοστάσιο Φοίνικα, οι υπηρεσίες του Οργανισμού   έκριναν και αποφάσισαν την μεταφορά νυχτερινής στάθμευσης των λεωφορείων των γραμμών 14 “ Aνω Τούμπα – Ν/Σ.Σ.” και 31 “ Βούλγαρη – ΚΤΕΛ” από το αμαξοστάσιο Σταυρούπολης στο αμαξοστάσιο Φοίνικα.

Οι συνάδελφοι οδηγοί των ως άνω λεωφορειακών γραμμών που θεωρούν ότι αδυνατούν να ακολουθήσουν την αλλαγή αμαξοστασίου θα θεωρηθούν “ κομμένοι” και θα έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν αίτηση σε γραμμές της αρεσκείας τους από τον πίνακα κενών θέσεων ως ορίζει ο κανονισμός.

  • Καταβολή μη μισθολογικών παροχών

Μετά από επίμονες διαβουλεύσεις με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, στην τελευταία συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα την Παρασκευή 13 Δεκέμβρη με αντιπροσωπεία του συνδικάτου μας, επετεύχθη συμφωνία και η υπογραφή από τον Γενικό Διευθυντή Οικονομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου για την χορήγηση των παροχών μη μισθολογικού κόστους

Παιδικοί σταθμοί  -  επίδομα γέννησης τέκνου – επίδομα φοίτησης – εξαγορά ενσήμων – ειδικές ανάγκες – λογοθεραπεία – οικονομική ενίσχυση για άτομα με ειδικές ανάγκες – παιδικές κατασκηνώσεις – χορήγηση γάλατος – έκτακτη οικονομική ενίσχυση.

Αναμένουμε πλέον τις επόμενες ημέρες την συνυπογραφή και από την πλευρά του Υπουργείου Οικονομικών, ώστε να δύναται ο ΟΑΣΘ με την σειρά του να καλύψει τις υποχρεώσεις του έναντι των δικαιούχων εργαζομένων.

  • Δωροεπιταγή Χριστουγέννων

Η Διοίκηση του ΟΑΣΘ με απόφασή της θα χορηγήσει δωροεπιταγή ύψους 150€ προς όλους τους εργαζόμενους.

Αναμένουμε την απόφαση του Οργανισμού που θα προσδιορίζει τον χρόνο και τον τρόπο χορήγησής τους.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ

 

                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                                        Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

                 ΤΣΕΡΜΕΝΙΔΗΣ Δ.                                                                                                                       ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ Κ.