Συνεχίζεται η παραπληροφόρηση

 

             Αρ.πρωτ  521                                                                                                                                             Θες/νίκη  18/12/2019

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Συνεχίζεται η παραπληροφόρηση και η  δημιουργία εντυπώσεων από γνωστά φερέφωνα που στην προσπάθειά τους να αναδυθούν από την αφάνεια  επιδίδονται σε διασπορά ψευδών ειδήσεων με στόχο την  πρόσκαιρη δημοσιότητα καθώς και την επίτευξη πλήγματος στη συνοχή των εργαζομένων.

Αυτή τη φορά,  παραποιώντας τις δηλώσεις του Προέδρου του ΟΑΣΘ σκαρφίστηκαν την «σύμφωνη γνώμη του εκπροσώπου των εργαζομένων Τσερμενίδη Δημ» για παραχώρηση των λεωφορειακών γραμμών του ΟΑΣΘ στα ΚΤΕΛ!!!

Το διαψεύδουμε και απαντάμε.

    Οι εργαζόμενοι στην Αστική Συγκοινωνία Θεσσαλονίκης καθ΄όλη τη διάρκεια της πολύχρονης ιστορίας τους αγωνίζονται και προσπαθούν για τη συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση των μέσων μαζικής μεταφοράς με οποιαδήποτε μορφή και χαρακτήρα έχουν αυτά.

   Αντιδράσαμε στην απόφαση της προηγούμενης Κυβέρνησης για την ψήφιση του περίφημου νομοσχεδίου για την εκχώρηση  “ξεπούλημα” της δημόσιας πλέον περιουσίας σε καλούς ιδιώτες.

  Καταγγείλαμε την προηγούμενη Κυβέρνηση για τη διάλυση των συγκοινωνιών της πόλης και του νομού Θεσσαλονίκης.

  Συνεχίζουμε να αντιστεκόμαστε και να αντιδρούμε κάνοντας χρήση κάθε νόμιμου μέσου που μας παρέχει το Σύνταγμα και οι νόμοι του Κράτους.

  Η συγκοινωνία πρέπει να παραμείνει Δημόσιο Αγαθό στην υπηρεσία του πολίτη.

  Οι Κυβερνήσεις πρέπει επιτέλους να αντιληφθούν τις ευθύνες τους έναντι του κοινωνικού συνόλου αντιμετωπίζοντας με σύνεση και υπευθυνότητα τα προβλήματα της συγκοινωνίας και του μοναδικού –δυστυχώς για την πόλη μας- μέσου μαζικής μεταφοράς.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ

 

 

                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                                    Ο Γ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                   ΤΣΕΡΜΕΝΙΔΗΣ Δ                                                                                                                  ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ Κ