ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ

 

            Αρ. πρωτ. 686                                                                                                                                   Θεσσαλονίκη 17/6/2020

 

 

 

Προς

Τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Ο.Α.Σ.Θ.

 

 

 

Κύριε Πρόεδρε

Στην προσπάθειά μας να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες που δημιουργεί η υποχρεωτική χρήση μάσκας στους εργαζόμενους οδηγούς, πραγματοποιήσαμε έρευνα για εξεύρεση εναλλακτικών λύσεων που αφενός θα διευκολύνουν το έργο του οδηγού και αφετέρου θα πληρούν τις προβλεπόμενες προδιαγραφές ασφαλείας έναντι της μετάδοσης του COVID-19.

Καταλήξαμε στην ενδεδειγμένη λύση της χρήσης μάσκας – προσωπίδας – δείγμα το οποίο σας προσκομίσαμε – και σας ενημερώνουμε για το κόστος απόκτησης ευελπιστώντας στην ανταπόκρισή σας και προμήθεια ικανού αριθμού για τις ανάγκες των εργαζομένων.

Το κάθε set το οποίο περιλαμβάνει μία βάση στήριξης και 2 πλαστικά προστατευτικά στοιχίζει 1,87€ άνευ ΦΠΑ και 1,98€, με ΦΠΑ.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα προμήθειας set ανταλλακτικών προσωπίδας 10 τεμαχίων με κόστος 3€.

Ευελπιστώντας σε θετική σας ανταπόκριση σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

 

 

            

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

                        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                                    Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                      ΤΣΕΡΜΕΝΙΔΗΣ Δ.                                                                                                                   ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ Κ.