ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΤΑΘΜΑΡΧΩΝ

          Αρ. πρωτ. 407                                                                                                                             Θεσσαλονίκη 27/8/2019

 

 

 

Προς

Τον  Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ο.Α.Σ.Θ.

 

Κύριε Διευθύνοντα

Με ιδιαίτερη ανησυχία παρατηρούμε το τελευταίο χρονικό διάστημα μια αδικαιολόγητη – κατά την άποψή μας – μετακίνηση εργαζομένων  Σταθμαρχών από την Διεύθυνση Κίνησης.

Η χωρίς αιτία και άνευ ουσιαστικών υπηρεσιακών αναγκών μετακίνηση σταθμαρχών, το μόνο που επιτυγχάνει , και ειδικά στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε τα τελευταία χρόνια, είναι προβληματισμός στις τάξεις των εργαζομένων καθώς οι σταθμάρχες που εργάζονται για μεγάλο χρονικό διάστημα σε ένα σταθμαρχείο συμβάλλουν ουσιαστικά στον περιορισμό των προβλημάτων εξυπηρέτησης καθώς γνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες της γραμμής, τις ανάγκες εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού, καθώς και στην εξάντληση της φιλότιμης προσπάθειας των οδηγών στην ανταπόκριση των αναγκών.

Θεωρώντας ότι αυτού του είδους των ενεργειών από την Διεύθυνση Κίνησης, φέρνουν ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα από τα προσδοκόμενα, παρακαλούμε για ενέργειες εκ μέρους σας προς αποκατάσταση και καθησυχασμό των εργαζομένων σε αυτές τις δύσκολες για όλους μας συγκυρίες που καθημερινά βιώνουμε.   

 

 

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

 

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  ΤΣΕΡΜΕΝΙΔΗΣ Δ.                                                ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ Κ.