Συνεργείο και Οδηγοί

Αρ.Πρωτ. 275                                                                                                                  Θεσσαλονίκη 14/12/2018

 

 

                                                                                            Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 

 

Συνάδελφοι – σσες

Πάγιο αίτημά μας προς την Διοίκηση του Ο.Α.Σ.Θ. από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της, πέραν των άλλων θεμάτων, αποτελεί η αναβάθμιση των συνεργείων, η προμήθεια ανταλλακτικών, η βελτίωση συνθηκών εργασίας καθώς και η επάνδρωση των συνεργείων με τεχνικό προσωπικό με την διαδικασία των προσλήψεων.

Δυστυχώς μέχρι σήμερα η κατάσταση παραμένει αμετάβλητη.

Αντιστοίχως στην κίνηση, τα τεράστια προβλήματα λόγω της έλλειψης λεωφορείων έχουν φτάσει τους εργαζόμενους στα όριά τους.

Η δίκαιη αγανάκτηση του επιβατικού κοινού πρωτίστως μεταφέρεται στους εργαζόμενους που βρίσκουν μπροστά τους.

Επιτακτική ανάγκη λοιπόν, για αυτούς που έχουν την ευθύνη της συγκοινωνίας στην Θεσσαλονίκη, να δώσουν το βάρος στην συντήρηση των λεωφορείων και παράλληλα να βρουν τρόπους να ξεπεράσουν τα όποια διαδικαστικά προβλήματα και να προβούν σε προσλήψεις τεχνικού προσωπικού και οδηγών.

Τα όποια ημίμετρα του τύπου, να εργασθούν οι εργαζόμενοι στην συντήρηση και στην κίνηση κατά την περίοδο της κανονικής τους αδείας, δεν αποτελούν λύση ουσίας.

 

Σαφώς και το Συνδικάτο είναι κάθετα αντίθετο στην απεμπολή κάθε εργασιακού δικαιώματος.

 

Το ρεπό και η άδεια κερδήθηκαν με αγώνες και αίμα δεκαετίες πριν από παλαιότερους εργαζόμενους. Δεν τα παραχωρούμε, Δεν τα διαπραγματευόμαστε.

 

Εάν κάποιος συνάδελφος θεωρήσει ότι απειλείται για να εργασθεί, να επικοινωνήσει με το Συνδικάτο.

 

 

 

 

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ

 

                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                                            Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

                 ΤΣΕΡΜΕΝΙΔΗΣ Δ.                                                                                                                              ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ Κ.