ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΕ ΛΕΩΦ.

                Αρ. πρωτ. 349                                                                                                                             Θεσσαλονίκη 18/4/2019

 

 

Προς

Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης

 

Κοιν.:  1. Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης

                Μαργαροπούλου 26 – Τ.Κ.54629

  1. Ο.Σ.Ε.Θ.
  2. Ο.Α.Σ.Θ.

 

ΘΕΜΑ: “Μεταφορά φιλάθλων ποδοσφαιρικού αγώνα την Κυριακή 21-4-2019”

 

 Κύριε Διευθυντά,

Με αφορμή την τέλεση ποδοσφαιρικού αγώνα την Κυριακή 21-4-2019 στο γήπεδο της Τούμπας, γνωρίζουμε όλοι ότι ο κύριος όγκος των φιλάθλων θα μετακινηθεί με τα λεωφορεία του Ο.Α.Σ.Θ.

Είναι γνωστά και τα προβλήματα που συνήθως αντιμετωπίζουμε με την μεταφορά των φιλάθλων – οπαδών και μάλιστα παρατηρείται τελευταία έξαρση των επεισοδίων. Έχουμε αναφερθεί άλλωστε στο έγγραφό μας που αποστείλαμε στον αρμόδιο εισαγγελέα και σας το κοινοποιήσαμε.

Παρακαλούμε κατά την ημέρα του αγώνα και στην διαδρομή μεταφοράς των φιλάθλων να συνδράμετε στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων σας για την ασφαλή μεταφορά του επιβατικού κοινού προς το γήπεδο της Τούμπας αλλά και κατόπιν στην επιστροφή μετά την λήξη του αγώνα.

Πληροφοριακά σας ενημερώνουμε ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε παρατηρούνται κυρίως στην διαδρομή από Ν. Σ. Σταθμό προς Τούμπα με έξαρση επί της Εγνατίας οδού (Κολόμβου και επόμενες στάσεις).

Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε συνεργασία κρίνετε εσείς σκόπιμη.

 

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

 

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                          Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  ΤΣΕΡΜΕΝΙΔΗΣ Δ.                                                        ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ Κ.