ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ Κ.Λ.Π.

Print

                       Αρ.Πρωτ. 826                                                                                                                                                           Θεσσαλονίκη 18/11/2020

 

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 

Συνάδελφοι – σσες

Το πρόβλημα που υφίσταται για τις σχολικές άδειες όπου οι μη έχοντες υπόλοιπο κανονικών ή άλλων αδειών καλούνται να εργασθούν την τέταρτη (4η) ημέρα, είμαστε σε διαδικασία με την Διοίκηση του Ο.Α.Σ.Θ. για εξεύρεση εναλλακτικών λύσεων.

Αναμένουμε την άρση απαγόρευσης των μετακινήσεων ώστε να μας δοθεί η δυνατότητα επιδίωξης προγραμματισμού συναντήσεων στην Αθήνα για το θέμα της νέας Σ.Σ.Ε.

Παράλληλα είμαστε σε διαρκή επαφή με Ε.Κ.Θ. και Γ.Σ.Ε.Ε. αναμένοντας και τις γενικότερες αποφάσεις της Κυβέρνησης για το θέμα των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και τις αποφάσεις που θα παρθούν λόγω της επικρατούσας κατάστασης.

Όλοι οι συνάδελφοι οδηγοί κατά την παραλαβή του οχήματος θα πρέπει να ελέγχουν και σε περίπτωση απουσίας των εγγράφων να ενημερώνουν τον Σταθμάρχη για την άμεση επανέκδοσή τους.

Αφού λοιπόν δηλώνουν ότι θα είναι “παρών σε κάθε κάλεσμα της Διοίκησης” – λες και δεν περιφέρονται συνεχώς στον 6ο - επιδίδονται μέσω ανακοίνωσης σε αντιγραφή των ενεργειών του Συνδικάτου και των σχετικών ιατρικών εγκυκλίων για μέτρα προστασίας, και ως “μοναδική υπεύθυνη παράταξη” επιρρίπτει όλες τις ευθύνες στο Συνδικάτο!!!

Από την εξάπλωση του κορονοϊού  έως και την μη επίλυση των μη μισθολογικών και Σ.Σ.Ε. ……

Δηλαδή μας λένε εμμέσως πλην σαφώς ότι Διοίκηση Ο.Α.Σ.Θ. και Κυβέρνηση ανταποκρίνονται με συνέπεια έναντι των εργαζομένων και για όλα φταίει το “κακό Συνδικάτο”….

Μάλιστα, τα συμπεράσματα δικά σας συνάδελφοι ….

Το Συνδικάτο δεν διακατέχεται από κανένα αίσθημα ρεβανσισμού ενάντια συναδέλφων.

Όμως οι δύσκολες συγκυρίες που διανύουμε με την καθημερινή πλέον διάθεση σε καραντίνα μεγάλου αριθμού εργαζομένων και ειδικά οδηγών, επιβάλει για το διάστημα αυτό την επιστροφή στην κίνηση κάθε αποσπασμένου που δεν έχει ιατρικό θέμα.

Στην έξοδο της κρίσης, θα είναι στη διάθεση της Διοίκησης και των Υπηρεσιών να επιστρέψουν στη θέση που αποσπάστηκαν.

Χωρίς εξαιρέσεις……

 

 

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ

 

                        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                               Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

                 ΔΗΜΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                                                                            ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ Κ.