Πάσχα 2018 Ευχές

Αρ.Πρωτ.68                                                                                                                                                Θεσσαλονίκη 4/4/2018

 

                                                                                             Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 

Συνάδελφοι – σσες

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδικάτου μας, εύχεται σε όλους τους συναδέλφους εργαζόμενους, συνταξιούχους καθώς και στις οικογένειές τους

 

                                                                                               ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

                                                                                                      ΚΑΙ

                                                                                              ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

 

Στις δύσκολες εποχές που βιώνει η χώρα μας και ο λαός της, ευχή θα αποτελούσε το μήνυμα της Σταύρωσης του Χριστού για την σωτηρία των ανθρώπων, να γίνει και μήνυμα προς αυτούς που καθορίζουν τις τύχες των λαών για μια κοινωνία πιο ανθρώπινη, χωρίς πολέμους, φτώχεια, ανεργία, και δυστυχία.

Συνάδελφοι, ως είθισται σε ημέρες εορτών παρατηρείται μαζική μετακίνηση προς κάθε κατεύθυνση και δυστυχώς η χώρα μας έχει το υψηλότερο ποσοστό Τροχαίων ατυχημάτων.

Βασικές αιτίες, ποτό και χρήση κινητών. Ας είμαστε προσεκτικοί διαφυλάσσοντας τους εαυτούς μας, τις οικογένειές μας αλλά και τους συνανθρώπους μας.

Όπως κάθε χρόνο σύμφωνα με την Σ.Σ.Ε. η λήξη εργασίας του προσωπικού κίνησης θα πραγματοποιηθεί στις 23.20΄.

Για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει το τελευταίο δρομολόγιο από αφετηρία και τέρμα κάθε γραμμής να πραγματοποιηθεί στις 22.00΄μ.μ.

Τα λεωφορεία που θα αναχωρήσουν στις 22.00΄μ.μ. από την αφετηρία και φτάνοντας στο τέρμα της διαδρομής, με Κ.Π. θα κατευθυνθούν στο Αμαξοστάσιο που ανήκουν.

 

                                                                                                     ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

 

 

 

 

                                                                                                     ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ

 

                        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                                             Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

                       ΤΣΕΡΜΕΝΙΔΗΣ Δ.                                                                                                                              ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ Κ.