Στάση Εργασίας 30-05-18

Αρ.Πρωτ. 108                                                                                               Θεσσαλονίκη 25/5/2018

 

                                                                                                   Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 

                                                                             ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΜΑΪΟΥ 2018 ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

 

 

Συνάδελφοι – σσες

Την Τετάρτη 30 ΜΑΪΟΥ συμμετέχουμε στην Πανεθνική Ημέρα Δράσης και στο κοινό μέτωπο που δημιουργήθηκε από μαζικούς φορείς της κοινωνίας των πολιτών και συμμετοχή Γ.Σ.Ε.Ε. Εργατικών Κέντρων και μαζικών φορέων. Πρόκειται για ένα νέο πλαίσιο δράσης ενάντια των πολιτικών λιτότητας.

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας, να διεκδικήσουμε δυναμικά, εναλλακτικές πολιτικές και μέτρα εξόδου από την κοινωνικοοικονομική κρίση.

Όλοι μαζί, θέτουμε την πατρίδα μας στην πρώτη γραμμή με σκοπό την “παλινόρθωση” της Ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας.

Οχτώ χρόνια λιτότητας εγκλώβισαν την χώρα σε βαθιά, παρατεταμένη και ανακυκλούμενη οικονομική δυσπραγία και Κοινωνική καχεξία.

Θύματα είναι οι πιο υγιείς παραγωγικές δυνάμεις του τόπου, αλλά και οι πιο ευάλωτοι συμπολίτες μας.

 

Συμμετέχουμε με στάση εργασίας την ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΜΑΪΟΥ 2018

 

Κίνηση : Έναρξη έως 07.30΄π.μ. και 21.00΄ έως λήξη

 

Συντήρηση: 12.00΄ έως 16.00΄

 

Υπάλληλοι Γραφείων: 12.00΄ έως 14.30΄

 

 

Συνάδελφοι, να τονίσουμε ότι αρχικώς αποφασίσαμε να προτείνουμε 24ωρη απεργία, αλλά κατόπιν επικοινωνίας με την Δευτεροβάθμια εκπαίδευση και προς αποφυγή ταλαιπωρίας των παιδιών που συμμετέχουν σε εξετάσεις, καταλήξαμε στην πρόταση για στάση εργασίας.

Την ίδια ημέρα, καλούμαστε, οι μη έχοντες υπηρεσία α΄φυλακής, να παρευρεθούμε στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11:00 π.μ. μπροστά στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.

 

 

 

                                                                                                ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ

 

                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                                                 Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

                 ΤΣΕΡΜΕΝΙΔΗΣ Δ.                                                                                                                                  ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ Κ.