Αποκριάτικος Χωρός 2018

Αρ.Πρωτ.12/06                                                                                                                               Θεσσαλονίκη 2/2/2018

 

 

 

Συνάδελφοι – σσες

Ο Συνεταιρισμός των εργαζομένων στον Ο.Α.Σ.Θ. καθιέρωσε από το 2010 κατόπιν αποφάσεως της Γ.Σ. την αποκριάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των εργαζομένων Συνεταιριστών.

Σκοπός της πρωτοποριακής μας απόφασης είναι μέσα από αυτή την κοινωνική εκδήλωση να προσφέρουμε τις αποκριάτικες ημέρες λίγες στιγμές πρόσθετης χαράς και διασκέδασης στα παιδιά των μελών του Συνδικάτου.

Η εκδήλωση γίνεται για παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών (2005-2011) και θα πραγματοποιηθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 11-2-2018 με ώρα προσέλευσης την 12.00π.μ. στο κέντρο διασκέδασης FIX  που βρίσκεται στην περιοχή ΣΦΑΓΕΙΑ.

Τα παιδιά μπορούν εάν επιθυμούν να είναι ντυμένα στο πνεύμα των ημερών με αποκριάτικες εμφανίσεις.

Κατά την είσοδο των παιδιών θα τους προσφέρεται κρύο σάντουιτς και χυμός, ενώ για τους γονείς θα υπάρχει ουζάκι με σχετικό μεζέ.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης από τα αποκόμματα των παιδικών προσκλήσεων θα πραγματοποιηθεί κλήρωση, για Δώρo έκπληξη.

Το πλούσιο πρόγραμμα της εκδήλωσης θα προσφέρει θέαμα και διασκέδαση εκπλήσσοντας ευχάριστα μικρούς αλλά και μεγάλους.

Εντός του καταστήματος θα υπάρχουν μερίδες φαγητού – ποτά για τους γονείς.

Προσκλήσεις     διατίθενται     από   τα   γραφεία   του   Συνδικάτου   από Δευτέρα  5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018  και ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ  για τα παιδιά και για τους γονείς μέλη του Συνδικάτου.

Δεν διατίθενται προσκλήσεις για μη εργαζόμενους.

Συνάδελφοι τελευταία μέρα διανομής προσκλήσεων είναι η 8/2/2018 στις 14.00΄. Οι προσκλήσεις είναι προσωπικές και για τον λόγο αυτό πρέπει να έρθετε από το Συνδικάτο για να πάρετε τις προσκλήσεις με βάσει τον αριθμό των μελών της οικογένειας που δικαιούνται.

 

 

 

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ

 

           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                                                           Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

         ΤΣΕΡΜΕΝΙΔΗΣ Δ.                                                                                                                                            ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ Κ.