Για Το Νερο Πολιχνης

          Αρ. πρωτ.41                                                                                                                              Θεσσαλονίκη 13/3/2018

 

 

                                                                                               ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Για χρονικό διάστημα πέραν των 3 μηνών συνεχώς απευθυνόμαστε προς κάθε κατεύθυνση (Δήμο Παύλου Μελά – Ο.Α.Σ.Θ. κ.τ.λ.) ζητώντας την επίλυση ενός σημαντικού προβλήματος που έχει να κάνει με τις καθημερινές ανάγκες εργαζομένων και οχημάτων της λεωφορειακής γραμμής 29 Πολίχνη.

Από τον περασμένο Δεκέμβριο έχει διακοπεί η παροχή νερού στον τερματικό σταθμό της Πολίχνης με ότι αυτό συνεπάγεται στις ανάγκες των εργαζομένων και ειδικά σε θέματα υγιεινής. Η γνωστή κωλυσιεργία που διέπει τις δημόσιες υπηρεσίες της χώρας μας, αποτελεί εμπόδιο για την επίλυση ενός τέτοιου σοβαρού θέματος που έπρεπε και επιβαλλόταν να λυθεί άμεσα!! Η αδυναμία διευθέτησης του προβλήματος, μας αναγκάζει να προβούμε στο ύστατο μέτρο της διαμαρτυρίας.

Αρχικώς και προς αποφυγή της ταλαιπωρίας του επιβατικού κοινού θα αρκεστούμε στην αλλαγή τέρματος με τερματισμό της γραμμής 29 στον τερματικό σταθμό των γραμμών 28 και 1. Για την πορεία, και σε συνάρτηση με την αντιμετώπιση του θέματος, επιφυλασσόμεθα για λήψη πρόσθετων μέτρων διαμαρτυρίας όπως στάσεις εργασίας και απεργιών.

 

 

 

                                                                                ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

                      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                                        Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                   ΤΣΕΡΜΕΝΙΔΗΣ Δ.                                                                                                                         ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ Κ.