Για Το Ξυλο Μπουταρη

      Αρ. πρωτ. 107                                                                                                                                     Θεσσαλονίκη 21-5-2018

 

                                                                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Καταδικάζουμε την επίθεση που δέχθηκε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Ι. Μπουτάρης κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων της επετείου Μνήμης για την Γενοκτονία των Ποντίων στις 19 Μαϊου 2018.

Τέτοιου είδους ενέργειες αμαυρώνουν την επέτειο και παραποιούν το νόημα και στόχο της εκδήλωσης που είναι ένας και μοναδικός “Η πλήρης αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων”.

Ενέργειες και δηλώσεις απ’ όπου κι αν προέρχονται, δεν δικαιολογούν βίαιες πρακτικές καθώς το μόνο που επιτυγχάνουν είναι ο αποπροσανατολισμός και η εκτροπή της επίτευξης των κυρίαρχων στόχων.

Εξάλλου, μην ξεχνάμε ότι διαχρονικά ενέργειες βίας, και σχεδόν πάντα υποκινούμενες, στοχεύουν στην Δημοκρατία και στον αποπροσανατολισμό από τους στόχους της πλειοψηφίας του Λαού.

 

                                                                                   ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

 

                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                                         Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                     ΤΣΕΡΜΕΝΙΔΗΣ Δ.                                                                                                                       ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ Κ.