ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ

Αρ.Πρωτ. 67                                                                                                                                              Θεσσαλονίκη 3/4/2018

 

                                                                                                    Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 

 

Συνάδελφοι – σσες

Είναι γνωστή η τακτική της αμφισβήτησης, της κριτικής εκ του ασφαλούς, των λύσεων εκ των υστέρων, κι όλα τα γνωστά που σας βομβαρδίζουν συνεχώς “γνωστοί” και “άγνωστοι” προκειμένου να δηλώσουν ύπαρξη.

Δεν θα σας κουράσουμε παίζοντας το παιχνίδι των εντυπώσεων που επιθυμούν στοχεύοντας στον αποπροσανατολισμό.

Το Προεδρείο του Συνδικάτου συνεχίζει μεθοδικά να τιμά την εμπιστοσύνη των συναδέλφων και να εκτελεί τις αποφάσεις της πλειοψηφίας ενώ παράλληλα παραμένει θεματοφύλακας των κεκτημένων και θεσμοθετημένων της Σ.Σ.Ε.

Σταδιακά επιλύουμε όλες τις εκκρεμότητες που διαπιστώνονται στην εφαρμογή των άρθρων της Σύμβασης.

Στο πλαίσιο αυτό αντιμετωπίσθηκε σε συνεργασία με την Διοίκηση του Ο.Α.Σ.Θ. και το άρθρο 5 της συμπληρωματικής Ε.Σ.Σ.Ε. που αναφέρεται στην δυνατότητα και απόφαση του Δ.Σ. του Οργανισμού για χορήγηση δωροεπιταγών ενόψει των εορτών του Πάσχα, η διανομή των οποίων θα γίνει για όλο το προσωπικό στα δύο Αμαξοστάσια την Μ. Πέμπτη  από τις 12.00μ.μ. έως τις 20.00

Όσοι συνάδελφοι δεν μπορέσουν να βρίσκονται το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα στα Αμαξοστάσια θα παραλάβουν τις Δωροεπιταγές τους από τα γραφεία του Οργανισμού από την Τρίτη 10/4/2018.

Παράλληλα όπως ενημερωθήκαμε λόγω των αργιών των ημερών της Ανάστασης η πληρωμή του μηνός Μαρτίου θα γίνει εκτάκτως το απόγευμα της Μ. Πέμπτης 5 Απριλίου 2018.

 

 

 

 

 

                                                                                                        ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ

 

                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                                                   Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

                   ΤΣΕΡΜΕΝΙΔΗΣ Δ.                                                                                                                                  ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ Κ.