Προσφορα Φυσικου Αεριου

           Αρ.Πρωτ. 317                                                                                                                                     Θεσσαλονίκη 7/2/2019

 

 

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 

 

 

Συνάδελφοι – σσες

 

Το Συνδικάτο μας μετά από διαπραγματεύσεις που είχε με την εταιρία “ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ”, πάροχο φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας, πέτυχε για τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους στον Ο.Α.Σ.Θ. καθώς επίσης και για τους συγγενείς τους, πολύ χαμηλότερες χρεώσεις από τις υπάρχουσες αυτή τη στιγμή στην αγορά ενέργειας.

Συγκεκριμένα για το Φυσικό αέριο δίνεται έκπτωση 20% στις τρέχουσες τιμές ανά kwh ανεξάρτητα από τον αριθμό των συναδέλφων που θα συνάψουν συμβόλαιο με την ως άνω εταιρία.

Για την ηλεκτρική ενέργεια η τιμή που δίνεται είναι 0,07990€/kwh, η οποία με την έκπτωση συνέπειας 10% διαμορφώνεται στις 0,071€/kwh για ημερήσια χρέωση και 0,06610€/kwh για νυχτερινή χρέωση. Για να ισχύσουν οι ως άνω χρεώσεις της ηλεκτρικής ενέργειας θα πρέπει να συμμετέχουν στο πρόγραμμα τουλάχιστον 100 άτομα. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται για την παραπάνω προσφορά να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα του Συνδικάτου για εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Επίσης η εταιρία “Φυσικό Αέριο” προσφέρει δωρεάν σε όσους συνάψουν σύμβαση είτε για Φυσικό Αέριο είτε για ηλεκτρική ενέργεια ασφαλιστική κάλυψη με την εταιρία Europe Assistance επείγουσα 24ωρη τεχνική βοήθεια συγκεκριμένων ειδικοτήτων καθώς επίσης σε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρία Interamerican ασφάλιση περιεχομένου έως του ποσού των 3.000€ από πυρκαγιά – κλοπή – φυσικές καταστροφές ή κακόβουλες ενέργειες.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Συνδικάτου (www.seoasth.gr) καθώς επίσης και στον συνεργάτη του “Φυσικού Αερίου” κ. Μήλιο Αθανάσιο τηλ. 6943000549.

 

 

 

 

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ

 

                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                                                    Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

 

                 ΤΣΕΡΜΕΝΙΔΗΣ Δ.                                                                                                                                      ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ Κ.