ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2019

                   Αρ.Πρωτ. 352                                                                                                                                        Θεσσαλονίκη 24/4/2019

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 

ΤΕΤΑΡΤΗ  1η ΜΑΗ  2019  

24ΩΡΗ  ΑΠΕΡΓΙΑ

 

Συνάδελφοι – σσες

Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία, αλλά ημέρα Μνήμης, Τιμής και Αγώνα.

Αυτή την ιστορική μέρα της 1ης ΜΑΗ, ενώνουμε την φωνή μας με όλους εκείνους που παλεύουν ενάντια στην φτώχεια και στην εξαθλίωση, στις αδικίες, στις διακρίσεις, στην κατακρήμνιση δημοκρατικών, εργασιακών, οικονομικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων.

Τιμώντας τους Πρωτοπόρους αγωνιστές του εργατικού κινήματος, όλους εκείνους που θυσιάστηκαν διαχρονικά για τα μεγάλα και ιερά δικαιώματα της τάξης μας, όλους εκείνους που υπερασπίστηκαν με την ίδια τη ζωή τους τη Δημοκρατία, τη Δικαιοσύνη, την Ισότητα, την Ελευθερία και την Ειρήνη, οφείλουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να δώσουμε αγωνιστικό – απεργιακό παρόν στην απεργιακή συγκέντρωση τη Τετάρτη 1 Μάη, στις 10:30 μπροστά στο Ε.Κ.Θ.

Στις βάρβαρες και αδιέξοδες πολιτικές, η απάντηση του κόσμου της μισθωτής εργασίας είναι ΞΕΚΑΘΑΡΗ, ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ.

Τα μέτωπα και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε είναι πολλά και συνεχή και ολόκληρη η ελληνική κοινωνία έχει εξαντλήσει τα όρια αντοχών και ανοχών της. Η βίαιη επιδείνωση του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων πολιτών αντικατοπτρίζει μια ανεξέλεγκτα καθοδική πορεία. Μια συνολική και καθολική υποβάθμιση, με τη μορφή κατακρήμνισης για την εργασία και την οικονομία, χωρίς σταματημό αφού συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και κλιμακώνονται σωρευτικά οι πολιτικές Λιτότητας και Εσωτερικής Υποτίμησης.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!! Ενωμένοι ΟΛΟΙ οι Εργαζόμενοι να υψώσουμε τις φωνές μας και να απαιτήσουμε για την αποκατάσταση των αδικιών που συντελέστηκαν και εξακολουθούν να συντελούνται από τις εφαρμοζόμενες πολιτικές των Κυβερνήσεων.

ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

 

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΜΑΙΟΥ

ΣΤΙΣ 10:30

ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ Ε.Κ.Θ.

 

Συνάδελφοι σύμφωνα με τον Νόμο για την ημέρα της Απεργίας θα εργασθεί προσωπικό ασφαλείας. Η σχετική ανακοίνωση με τα μητρώα που θα εργασθούν θα ανακοινωθεί από την Υπηρεσία.

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ

 

                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                                         Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

                 ΤΣΕΡΜΕΝΙΔΗΣ Δ.                                                                                                                             ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ Κ.