ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ

              Αρ.Πρωτ. 362                                                                                                                                              Θεσσαλονίκη 15/5/2019

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 

Συνάδελφοι – σσες

Η Διοίκηση του Συνδικάτου, πιστή στις δεσμεύσεις της συνεχίζει να υλοποιεί τους στόχους που έχουμε θέσει.

 

Είχαμε προβλέψει να συμπεριλάβουμε στην Σ.Σ.Ε. την διεκδίκηση της κάλυψης του κόστους ανανέωσης διπλωμάτων οδήγησης και των ΠΕΙ.

Πλέον είναι γεγονός.

Με απόφασή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.Α.Σ.Θ. θα καλύψει το κόστος ανανέωσης αδειών οδήγησης και ΠΕΙ για το έτος 2019 ως εξής:

 

  1. Ανανέωση άδειας οδήγησης, μαζί με ανανέωση ΠΕΙ: 124€ (κόστος παράβολων και ιατρών).
  2. Ανανέωση άδειας οδήγησης, χωρίς ανανέωση ΠΕΙ: 121€ (κόστος παράβολων και ιατρών)
  3. Ανανέωση ΠΕΙ, χωρίς ανανέωση άδειας οδήγησης: 33€ (κόστος παράβολων).

 

Σε κάθε περίπτωση ο εργαζόμενος οδηγός θα εισπράττει το ποσό, εφόσον θα έχει παραλάβει και καταθέσει φωτοτυπία δύο όψεων του διπλώματος στο ΕΚΕΣΥΦ ή στην Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού (Γραφεία Ο.Α.Σ.Θ.- 2ος όροφος) όπου θα πιστοποιείται η ανανέωση επαγγελματικής αδείας ή του ΠΕΙ.

Το ποσό που αναλογεί σε κάθε περίπτωση, θα κατατίθεται στον τραπεζικό λογαριασμό του εργαζομένου, μέσω του λογιστηρίου του Οργανισμού.

Τονίζουμε ότι τα ως άνω ποσά δικαιούνται και οι συνάδελφοι οδηγοί που πιστοποίησαν ανανέωση επαγγελματικής άδειας ή ΠΕΙ από 1-1-2019.

 

Συνάδελφοι – σσες  

Συνεχίζουμε με επιμονή και υπευθυνότητα να παρακολουθούμε και να παρεμβαίνουμε στην εξέλιξη όλων των γεγονότων που μας αφορούν και θα καθορίσουν το εργασιακό μας μέλλον.

Θα υπάρξει ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις και θέματα που ενδιαφέρουν το σύνολο των εργαζομένων.

 

 

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ

 

                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                                                Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

                 ΤΣΕΡΜΕΝΙΔΗΣ Δ.                                                                                                                                  ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ Κ.