ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΛΕΩΦ.

                Αρ. πρωτ. 380                                                                                                                           Θεσσαλονίκη 24/6/2019

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Με υποσχέσεις και λόγια αποτελέσματα δεν επιτυγχάνονται. Ούτε με διαρκή παρελθοντολογία και αναθεματισμούς έρχεται η βελτίωση στην συγκοινωνία.

Για να επιτευχθεί η ανόρθωση της συγκοινωνίας σε αυτή την πόλη, απαιτούνται διοικητικές ενέργειες και έργα.

Κύριοι της Διοίκησης του Ο.Α.Σ.Θ. έχει κουράσει τους πολίτες και επιβάτες της πόλης η συνεχής παρελθοντολογία και το κυνήγι των μαγισσών. Δεν μπορεί για τη σημερινή απελπιστική κατάσταση της συγκοινωνίας να φταίνε πάντα μόνο οι “άλλοι”.

Προσφάτως, αφού για άλλη μια φορά επικαλείστε το κακό παρελθόν, προσπαθείτε να εμπλέξετε και κατηγορίες εργαζομένων σαν συνυπεύθυνους της τραγικής κατάστασης που επικρατεί στον στόλο των λεωφορείων, μη θέλοντας για άλλη μια φορά να αποδεχθείτε το εύρος των ευθυνών σας.

Το ότι σήμερα κυκλοφορεί έστω αυτός ο αριθμός των λεωφορείων, οφείλεται αποκλειστικά στο φιλότιμο και την προσπάθεια των εργαζομένων οι οποίοι συμπάσχουν καθημερινά στην ταλαιπωρία που υφίστανται οι συμπολίτες μας στο δικαίωμα της αξιοπρεπούς μετακίνησης.

Δεν ευθύνονται οι εργαζόμενοι ούτε το επιβατικό κοινό εάν μέχρι σήμερα δεν έχει προσληφθεί τεχνικό προσωπικό, δεν υπάρχουν ανταλλακτικά για ποικίλες βλάβες των λεωφορείων, δεν έγινε εγκαίρως προγραμματισμός για την επιδιόρθωση κλιματιστικών, για την βελτίωση των συνθηκών εργασίας, για την μη τήρηση υποσχέσεων για προμήθεια νέων λεωφορείων, για την σύσταση και λειτουργία της Α.Σ.Υ.Θ., για μη υλοποίηση υποσχέσεων αναβάθμισης της ποιότητας των αστικών συγκοινωνιών.

Οι εργαζόμενοι αλλά και η πλειοψηφία του επιβατικού κοινού, είναι υπέρ του Δημόσιου φορέα των συγκοινωνιών που με σωστή και υπεύθυνη διαχείριση μπορεί να προσφέρει το αυτονόητο για τους πολίτες, μια συγκοινωνία πολιτισμένη και αξιόπιστη.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                                           Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

                ΤΣΕΡΜΕΝΙΔΗΣ Δ.                                                                                                                          ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ Κ.