ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΑΣΘ

         Αρ.Πρωτ. 381                                                                                                                                        Θεσσαλονίκη 25/6/2019

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 

Συνάδελφοι – σσες

Για άλλη μια φορά διανύουμε μια δύσκολη περίοδο. Έλλειψη λεωφορείων, βλάβες, κακή λειτουργία κλιματιστικών ακόμη και στα εναπομείναντα κυκλοφορούντα λεωφορεία, τραγική παροχή υπηρεσιών προς το επιβατικό κοινό λόγω των συνθηκών και αδυναμίας έστω υποτυπώδους ανταπόκρισης σε ωράρια και προγραμματισμένους χρόνους.

Η οργή και αγανάκτηση του επιβατικού κοινού δικαίως έχει ξεχειλίσει… δυστυχώς αυτοί που τα ακούνε είναι οι εργαζόμενοι στην κίνηση.

Στον καθημερινό Γολγοθά των εργαζομένων τόσο για την συντήρηση όσο και για την κίνηση των λεωφορείων, έχουμε να αντιμετωπίσουμε και ποικίλες ενέργειες από πολλές πλευρές.

Από την μία η Διοίκηση του Ο.Α.Σ.Θ. ευρισκόμενη σε τέλμα ψάχνει εναγωνίως συνυπεύθυνους για την σημερινή κατάσταση του Οργανισμού, ακόμη και στις τάξεις των εργαζομένων. Αναφερθήκαμε εκ νέου και στο πρόσφατο δελτίο τύπου για τις ευθύνες τους.

Παράλληλα έχουμε και τους εκπροσώπους διάφορων μικροσυμφερόντων που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση επενδύοντας στην καταστροφολογία και βομβαρδίζοντας όλους εσάς με σενάρια για το παρόν και μέλλον της εργασίας μας.

Συνάδελφοι – σσες

Όλοι αυτοί έρχονται και παρέρχονται. Κλείστε τα αυτιά σας σε δηλώσεις και σενάρια.

Εμείς οι εργαζόμενοι, οι μόνοι που πραγματικά και εμπράκτως ενδιαφερόμαστε για μια υγιή συγκοινωνία – έχοντας συνδέσει τον εργασιακό μας βίο και το μέλλον των οικογενειών μας σε αυτόν τον Οργανισμό – θα στηρίξουμε και θα συμβάλλουμε με προτάσεις στην ανάταση της συγκοινωνίας στην πόλη μας.

Το Συνδικάτο μας – μακριά από παιχνίδια και σκοπιμότητες – συμμετέχει ενεργά στις εξελίξεις και στην χάραξη της πολιτικής για την συγκοινωνία.

Να είστε σίγουροι ότι δεν μένουμε αμέτοχοι περιμένοντας στωικά την εκδήλωση των προθέσεων της κάθε πλευράς που ενδεχομένως θα αναλάβει ευθύνες την επομένη των εκλογών.

Σαν Συνδικάτο, δεν μας ενδιαφέρουν τα χρώματα και οι ιδεολογικές προσεγγίσεις των κομμάτων.

Θα σταθούμε δίπλα σε όποιον εμπράκτως μας δώσει με έργα την προοπτική για την ανάκαμψη και βελτίωση του συγκοινωνιακού έργου.   

Έχουμε αποδείξει σαν εργαζόμενοι, ότι στα δύσκολα πάντα βρίσκουμε τα ψυχικά αποθέματα και με όπλο την συσπείρωσή μας να ανταποκρινόμαστε σε προκλήσεις και Αγώνες. Αυτό θα κάνουμε και τώρα εάν απαιτηθεί.

ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ τους εργαζόμενους μας συνδέει ένας κοινός στόχος … Η διασφάλιση του Εργασιακού μας βίου.

 

 

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ

 

                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                                Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

                    ΤΣΕΡΜΕΝΙΔΗΣ Δ.                                                                                                               ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ Κ.